Katalizátor “High Tear” kondenzációs szilikonokhoz (50-250 g)

826 Ft3 816 Ft / db (bruttó ár)

“High Tear” szilikonok katalizátorai széles választékban.

Leírás

A CAT PES kondenzációs szilikon általános katalizátor a WS 1XX szériaszámú önthető szilikonok nem folyamatos gyártására alkalmas típus. Segítségével akril-, és poliészterhez alkalmas szilikon öntőformák készítése lehetséges.

A CAT E6 kondenzációs szilikon katalizátor a WS 1XX szériaszámú önthető szilikonok gyors változata. Segítségével a rövidebb feldolgozási idő mellett gyorsabb végső kikeményedés érhető el.

A CAT PU kondenzációs szilikon katalizátor a WS 1XX szériaszámú önthető szilikonok folyamatos gyártására alkalmas típus. Segítségével poliuretánhoz alkalmas szilikon öntőformák készítése lehetséges.

A CAT THIXO olyan speciális katalizátor a WS 1XX kondenzációs szilikon szériához, amely segítségével egy adalék hozzáadásával biztosítható a kikötés és a folyóképesség csökkentése (viszkozitás növelése). Használatával az önthető szilikon ecsetelhető típussá alakítható, így függőleges felületen is kialakítható a negatív szilikonforma.

További információk

Felhasználási terület:

Szilikon öntőforma készítés.

Tömeg N/A
Keverési arány

100:5

Feldolgozási idő

30-45 perc, 60-90 perc

Válasszon típust:

CAT PES – általános, CAT E6 – gyors, CAT PU – sorozatgyártáshoz, poliuretánhoz, CAT THIXO – függőleges felületek kialakításához

Válasszon mennyiséget:

50 g, 100 g, 250 g

Technikai adatlapok

Biztonságtechnikai adatlapok

Biztonságtechnikai adatlap - „B” I.
Biztonságtechnikai adatlap - „B” II.
Biztonságtechnikai adatlap - „B” III.
Biztonságtechnikai adatlap - „B” IV.

Érdekelhetnek még…

Go to Top