Project Description

A POLY-MATRIX Kft. 2024. február 24-én “workshop”-ot tart “KÖZEPES S NAGY TÉRFOGATÚ, RÉSZLETGAZDAG FORMÁK HÉJSZERKEZETÉNEK KIALAKÍTÁSA SZILIKON MEMBRÁN ALKALMAZÁSÁVAL ÉS TÉRFOGATKITÖLTÉSE HABOSODÓ RENDSZEREKKEL” elnevezéssel!

A 2024. február 24-én szombaton tartandó “workshop”-unk során egy speciális kompozitipari technológiával és habosodó rendszerek felhasználásával ismertetjük meg az érdeklődőket.
A tanfolyam során a szálerősített laminát szilikonmembrán technológiával történő előállítása és a membrán elkészítésének módja lesz ismertetve, míg a térfogatkitöltés habosodó epoxi, és poliuretán gyantarendszerek segítségével lesz bemutatva.

A részvételi díj magába foglalja a résztvevő számára biztosított 10%, maximálisan 100 000 Ft kedvezményt, amelyet a vásárlások során írunk jóvá!

Tervezett program:

Infúzió szilikon membránnal Gyakorlati bemutató
Szilikon membrán elkészítése Előadás
Habosodó epoxi gyantarendszerek ismertetése Előadás
Öntés habosodó epoxi gyantával Gyakorlati bemutató
Habosodó poliuretán gyantarendszerek ismertetése Előadás
Öntés habosodó epoxi gyantával Gyakorlati bemutató
Kiértékelés, kérdések Előadás

A “Workshop” tervezett időpontjai: 2024. február 24.

“Workshop” kezdete: 9.00 óra

Időtartam: ~5 óra

Jelentkezési határidő: 2024.02.21.

Részvétel díj: 30 000 Ft + ÁFA ( 38 100 Ft). A részvételi díj magába foglalja a résztvevők számára biztosított 10%, maximálisan 100 000 Ft kedvezményt, amelyet az adott témakörhöz kapcsolódó segédanyagok és gyantarendszerek vásárlása során írunk jóvá!