Szilikon membrán készítés

Cégünk az Alan Harper Composites cég által kifejlesztett szilikonmembrán technológia ismertetésével, a rugalmas többször használatos ellenoldali szerszám elkészítéshez szükséges alap-, és segédanyagok forgalmazásával, illetve teljes kivitelezésével is foglalkozik.

 

Részletek a leírás részben!

Kategória:

Leírás

Az infúzióhoz vagy injektáláshoz alkalmas újrahasználható szilikonmembrán készítéséhez szükséges segéd-, és alapanyagaink lehetővé teszik a vákuumfóliás infúzió által használatos segédanyagok elhagyását. A szilikon membrán használata esetén csökken a ciklusidő és a gyantafelhasználás.
Egy megfelelően kialakított membrán lehetővé teszi több száz termék kivételét anélkül, hogy minden egyes infúziónál fel keljen építeni a gyantacsatorna-, és vákuumrendszert.
A szilikon membrán készítéséhez szükséges alap-, és segédanyagokat a kezdőkészleten kívül csak megrendelésre szállítjuk egy előzetes személyes konzultációt követően. Ezt követően az elkészítéshez szükséges angol és magyar nyelvű technológiai leírást elektronikus úton bocsátjuk rendelkezésre.

Előzetes megállapodás alapján; cégünk szilikon membrán elkészítését is vállalja. További részletekért kérem, keresse kollégánkat Bencsik Dániel-t a következő elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36 70 886 0672
e-mail: [email protected]

A képi illusztrációk az Alan Harper Composite cég engedélyével jelentek meg honlapunkon!

Technikai adatlapok

Technikai adatlap I.

Biztonságtechnikai adatlapok

Go to Top